BI – Finansiel Rapportering

Blue Solutions tilbyder Business Intelligence

Opnå overblik og mindre arbejdsbyrde med finansiel rapportering og automatisering af firmaets opgaver med tal og data.

Budgettering

Vores budgetteringsydelser er kendetegnet ved et overskueligt workflow, og betyder en lettelse af arbejdsbyrden for vores kunder

Konsolidering

Vores mange års erfaring med finansiel konsolidering, gør os i stand til at levere ydelser, som tackler alle slags udfordringer.

Rapportering

Vi tilbyder bedre rapporter, der er nemmere at håndtere, og som samtidig er lettere tilgængelig for hele organisationen.

Illustration finansiel rapportering

Business Intelligence

Inden for business intelligence er vi hos Blue Solutions i stand til at levere kompetente ydelser inden for budgettering, finansiel konsolidering, forecasting, samt data warehousing.

Vores forskellige ydelser giver en lang række fordele for vores kunder, som oplever en lettelse af arbejdsbyrden og et større overblik efter et samarbejde med os. Ved at læse om vores forskellige ydelser inden for finansiel rapportering, vil det tydeligt fremgå hvordan Blue Solutions adskiller sig. Hvad end det er budgettering eller forecasting leverer vores konsulenter finansiel rapporterings ydelser, som har forbedret vores kunders daglige arbejde. Eksempler på forbedringer ved finansiel rapportering er:

  • Lettere og bedre automatiseret dataindsamling på tværs af forskellige datakilder fra organisationen
  • Forøget dataintegration samt forbedret datakvalitet
  • Bedre historisk kontrol af data gennem database opbevaring
  • Mere præcis fremskrivning af data
  • Lettere tilgængelige rapportering for hele organisationen


Kontakt Blue Solutions

Kontakt Blue Solutions

Blue Solutions tilbyder de bedste ydelser når det gælder Data Warehousing og håndtering af data. Giv os et kald på +45 7734 5832 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.