Budgettering – Økonomisk Styring

Budgettering med Blue Solutions

Opnå overblik og mindre arbejdsbyrde med optimal økonomisk styring og automatisering af firmaets opgaver med tal og data.

Let dataindsamling

Vi tilbyder en yderst let dataindsamlingsproces, som benytter sig af simpel emailing og Excels lette bruger tilgang.

Kontrollen til controllere

Vores budgetteringsydelser betyder at finansielle controllere selv kan indsamle, udtrække og efterspørge budget inputs.

Mange muligheder

Gennem vores budgetteringsværktøj har vi hjulpet med mange slags udfordringer inden for økonomisk styring så som af løn-, og slagsomkostninger.

Illustration af økonomisk styring
Illustration af økonomisk styring

Budgettering

Økonomisk styring og budgettering er eller bør være en del af enhver virksomheds interne processer. Ofte er denne proces forbundet med inputs fra mange forskelige datakilder på tværs af organisationen, som ofte bliver udtrukket gennem adskillige Excel ark eller filservere.

Derfor er budgetteringsprocessen ofte forbundet med store administrative og komplekse udfordringer, der forhindrer en simpel og overskuelig økonomisk styring. Med hjælp fra Blue Solutions, kan disse udfordringer løses og overskues, som vi har gjort med adskillige af vores kunder.

I Blue Solutions har vi en bred erfaring med udtræk af data fra nuværende budgetterings metoder, det kan være alt fra Excel ark til Microsoft Dyn. Herefter bruger vi Blue Solutions Excel add-in ”Clearview”, som er vores ”state of the art” budgetterings-, konsoliderings- og forecastings produkt.

Vores ydelser og kompetencer inden for budgettering har hjulpet vores kunder med overskue økonomisk styring af løn-, produktions-, salgs- og administrationsomkostninger. Ved at benytte Clearview View, har vi gjort budgetprocessen yderst overskuelig for finansiel- og driftsansvarlige controllere. Med produktet ”ved hånden” er controllere i stand til selv at efterspøge budget inputs via simpel emailing, samt at overskue konsekvenserne af et nuværende budget gennem rapportopsætning.


Kontakt Blue Solutions

Kontakt Blue Solutions

Blue Solutions tilbyder de bedste ydelser når det gælder økonomisk styring og håndtering af data. Giv os et kald på +45 7734 5832 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.