Clearview – Finansiel Rapportering

Optimal datahåndtering med Clearview Financials®

Blue Solutions Clearview er produktet til at effektivisere arbejdet med finansiel rapportering inden for budgettering, konsolidering og forecasting

Kontrollen til finansafdelingen

Clearview giver den fulde kontrol tilbage til finansafdelingen igennem en automatiseret og struktureret dataindsamling.

Automatiseret dataindsamling

Udover den automatiseret dataindsamling tilbyder Clearview også et let og automatiseret workflow som er let at styre.

Opdateret forretningsdata

Clearview gemmer relevant data på sikret databaser, derfor har kontrollerne adgang til det samme opdateret datagrundlag.

logo-skitse
DashBoard2
Pin3

Clearview Financials®

Clearview Financials® er Blue Solutions’ state of the art produkt, som kan bruges til finansiel rapportering inden for budgettering, konsolidering og forecasting.

Clearview Financials® er et add-in til Microsoft Excel 2007-10-13-16 som giver høj funktionalitet og let dataindsamling, og grundet det ”Excel bekendte” miljø, er Clearview utrolig let at gå til. Enhver virksomhed har brug for at indsamle data på tværs af organisationen, og ofte fra en lang række af personer eller datakilder. Det betyder, at processen ofte er ustruktureret fx. indsamling af data gennem mails, filservere, enkle Excel ark. Det skaber en højere fejlmargin og indsamleren bruger uproduktiv tid på processen og bearbejdningen af de forskelligartede data. Clearview strukturerer denne proces og giver et hurtigt overblik over budgetstatussen ved at udsende mails om udfyldning, mulighed for godkending/afvisning af udførte ark samt dynamisk gemning af udførte ark i en database. Kort sagt løser Clearview denne proces enkelt ved struktureret at indsamle, konsolidere og strukturere data, hvilket resulterer i et langt bedre overblik for virksomhedens finansafdeling.

Dataindsamling og finansiel konsolidering i virksomheder med forskellige økonomisystemer og kontoplaner kan være en udfordring for de fleste økonomifunktioner. Et øget behov for gennemsigtighed I forretningen stiller store krav til finansafdelingernes evne til at konsolidere resultater, budgetter og finansiel simulering i et højt tempo og med stor sikkerhed I tallenes validitet. Istedet for at bruge tiden til analyse af data, bruges det meste af tiden på manuel behandling af data. Oftest sker konsolidering og eliminering I Excel baserede skygge systemer, som kun få medarbejdere har indsigt i.

Med Clearview præsenterer vi en dataindsamlingsproces og forecastningsløsninger som både er hurtigere og mere valide. Dette hjælper altså vores kunders finansafdelinger til at frigør ressourcer og altså fokusere mere på den faktiske analyse af data. ClearView giver din virksomhed følgende:

 • Individuel tilpasning af virksomhedens datakube ud fra “need to have”
 • Lave total cost of ownership
 • Finansielle data, markeds- og makrodata i en og samme datakube til KPI´s
 • Microsoft Excelbaseret tilgang til alle data via markedets førende query værktøjer, som derfor kræver minimum træning at komme i gang med, samtidig med bibevarelsen af den fulde Excel fleksibilitet
 • Automatiseret dataindsamling og validering
 • Fuldt ejerskab fra finansafdeling (end to end control)
 • Eliminerer Excel skygge systemer og eliminerer fejlkilder
 • Automatiseret og hurtigere lukke proces
 • Rollestyring
 • Brugerdefinerede input templates til brug for revideret outlook/budget
 • Lave Cost of ownship


Læs mere om Clearview Financials®

Kontakt Blue Solutions

Blue Solutions tilbyder de bedste ydelser når det gælder Data Warehousing og håndtering af data. Giv os et kald på +45 7734 5832 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.