Finansiel Konsolidering

Blue Solutions tilbyder Finansiel Konsolidering

Clearview er et værktøj til at håndtere udfordringer, der kan være i forbindelse med finansiel konsolidering.

Specialist

Mange års arbejde med finansiel konsolidering gør os i stand til at løse en stor række af udfordringer .

Workflow

Vores konsolideringsydelser bygger på et overskueligt workflow som betyder en lettelse for økonomiafdelingen.

Database

Vi gemmer forretningsdata på databaser, hvilket resulterer i øget tilgængelighed samt bedre mulighed for validering af data.

illustration af konsolidering
Illustration af økonomisk styring

Konsolidering

Finansiel konsolidering har de senere år udviklet sig til en kompliceret proces grundet den øget internationalisering med flere internationale virksomhedsafdelinger, mere intern virksomhedshandel, samt flere valutakurser for blot at nævne et par af udfordringerne.

I Blue Solutions har vi i adskillige år brugt mange ressourcer og udviklingstimer, på at producere og optimere vores produkt Clearview. Dette er blevet gjort netop for at understøtte og takle de udfordringer virksomheder bliver udsat for i relation til general finansiel konsolidering.

Gennem Clearview og vores dygtige konsulenters rådgivning har vi i Blue Solutions hjulpet utallige kunder med at lette konsolideringsprocessen. Vi er især specialiseret i valutahåndtering, kontoplanhåndtering, samt det gennerelle workflow. Denne specialisering har vi opnået gennem en konstant udvikling af vores produkt i samarbejde med vores kunder. Dette har skabt det grundlag vi, i Blue Solutions, arbejder ud fra: vores stærke forretningsmæssige forståelse for vores kunders behov.

Udfordringen ved den øget internationalisering har vi hos Blue Solutions taklet ved at lave et simplificeret workflow, som har lettet arbejdsbyrden og forøget kontrollen for virksomhedens finansafdeling. Vores finansielle konsoliderings workflow bygger på en gennemskuelig og let tilgang til processen som blandt andet betyder en enkle review- og godkendelsesproces for finansafdelingen. Vores workflow er også kendetegnet ved en sikring af forretningsinformation, da alt data bliver gemt på sikre databaser, hvilket også betyder en yderligere mulighed for validering af data. Slutteligt er vores konsolideringsproces meget let at gå til, da vi opererer på en Excel baseret opsætning som controllere såvel som databidragsydere er meget bekendt med.

Kort sagt er vi hos Blue Solutions gode til at håndtere de udfordringer vores kunder står overfor i den finansielle konsolideringsproces. Vores svar på den finansielle konsolideringsproces har vist gode resultater hos vores kunder, samt lettet deres arbejdsbyrde


Læs mere om Clearview

Kontakt Blue Solutions

Blue Solutions tilbyder de bedste ydelser når det gælder Data Warehousing og håndtering af data. Giv os et kald på +45 7734 5832 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.