Forecasting

Udtrækning af relevant data med Forecasting

Blue Solutions leverer forecastingmodeller baseret på hands-on forecastingopgaver og Clearview

Erfaring

Vores store kompetance og erfaring med udtræk af data betyder stærk performance af vores forecastnings ydelser.

Dataintegration

Vi leverer ydelser på baggrund af vores kunders behov, og forecaster scenarier ud fra en række forskellige dimensioner.

En stærk kombination

Ved at gemme data i databasen samtidig med at benytte Excel’s interface leverer vi de bedste forecastnings løsninger.

Illustration af forecasting
Illustration af økonomisk styring

Forecasting

Forecasting er en central del af virksomhedens forsatte udvikling og planlægning. Derfor er vigtigheden af forecastingens præcision essentiel og noget vi hos Blue Solutions altid stræber efter at levere.

Gennem vores konsulenters brede erfaring med ”hands-on” forecastningsopgaver, er vi højt kvalificeret til at gennemgå virksomhedens komposition og historiske data for at udtrække tendenser til relevant forecasting. Ud over vores konsulenters høje faglighed, er vi med Blue Solutions produkt Clearview i stand til at forecaste en række scenarier baseret på forskellige tidsdimensioner og valutakurser.

Vi kan levere gennemskuelige forecastningsmodeller, som bygger på en agil udvikling i prototypefasen. Resultatet vil gøre det muligt at trække dataen ud af Excel arket og dermed dele dataen på tværs af organizationen og de tilhørende rapporteringsenheder.

Hos Blue Solutions har vores kunders ønsker den højeste prioritet, hvorfra vi tilpasser vores forecastningsydelser – det kan være lige fra kompliceret vækst algoritmer til en simple salgs planlægning. Vores hovedafsæt vil typisk være Clearview, understøttet af MS Excel med den store fordel, at vi lagrer data på en eller flere SQL databaser. Dette afsæt danner en meget agil løsning for vores kunder, som især værdsætter vores forcastningsydelsers for deres robusthed og performance.


Læs mere om Clearview

Kontakt Blue Solutions

Blue Solutions tilbyder de bedste ydelser når det gælder Data Warehousing og håndtering af data. Giv os et kald på +45 7734 5832 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.