Forsiden

 

Blue Solutions er en IT- og rådgivningsvirksomhed, som er specialiseret i Business Intelligence

Vi udvikler og leverer løsninger til økonomistyring og budgettering, samt opsamling, analyse og rapportering af ledelses- og forretningsinformation. I et tæt samarbejde med vores kunder, skaber vi løsninger, der understøtter mål og strategi.


Kontakt Os

Ønsker du en effektiv virksomhed ?

Blue Solutions kan levere produkter og ydelser inden for Business Intelligence, der kan støtte din virksomheds data og oplysninger, således at der opnåes effektivitet og overblik.
Læs mere om vores Business Intelligence ydelser og produkter.

Om Blue Solutions

I BlueSolutions er vores fokus altid på kundernes individuelle behov. Vi leverer løsninger baseret på Microsofts velkendte platforme.


Mere om Blue Solutions

Ledige stillinger

Søger du spændende udfordringer og en varieret hverdag, i et stærkt og dynamisk team, så læs mere om vores ledige stillinger.


Vores Ledige stillinger

Vores ydelser

Budgettering, finansiel konsolidering, forecasting og data warehousing danner rammerne for vores højkvalitets ydelser inden for økonomistyring.


Mere om vores ydelser

Kontakt Blue Solutions

Blue Solutions tilbyder de bedste ydelser når det gælder økonomistyring og budgettering, samt data warehousing og håndtering af data. Giv os et kald på +45 7734 5832 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.