IT Studenterstilling

Job hos Blue Solutions

Se beskrivelser og ledige stillinger hos Blue Solutions.

Blue Solutions søger nye medarbejdere til IT Studenterstilling

 

Hos Blue Solutions er vi et fagligt motiveret team, der arbejder i et høj og udforende tempo. Hos Blue Solutions har vi adskillige studentermedarbejdere som udgør en ung dynamisk enhed. I en IT studenterstilling vil du hos Blue Solutions være meget involveret i den daglig arbejdsgang, da du vil være en del af vores konsulentkops. Det er noget vores nuværende studiemedarbejde i høj grad værdsætte, da det er med til at videreudvikle deres kompetencer, og giver brugbar ”hands-on” erfaring til deres videre karriere. Er du interesseret i at arbejdet i et højt udfordrende tempo som del af et ungt dynamisk team, er vi i Blue Solutions hele tiden på udgik efter nye og kompetente studiemedarbejde, og modtager derfor gerne uopfordrede studiejobansøgninger.

 

Har du kompetencerne og den grundlægende faglige viden, du mener der kan kræves, for at arbejde i en IT-baseret konsulentvirksomhed opererende med SQL, databaser, og Excel er du meget velkommen til at sende en uopfordret motiveret ansøgning samt dit CV.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen eller virksomheden er du velkommen til at kontakte Jakob Gehl på tlf 2720 2520. Ansøgning sendes til job.bluesolutions@bluesolutions.dk

Har du spørgsmål til vores ledige stillinger?

Giv os et kald på +45 7734 5832 og hør mere om jobs hos Blue Solutions