Microsoft BI

Microsoft BI

Blue Solutions tilbyder BI rapporteringsløsninger, der kan løse enhver form for rapporteringsbehov og muliggør direkte integration til SharePoint

Microsoft BI med SharePoint

Rapporter opbygget i Excel, Power View eller andre MS BI produkter kan deles direkte i brugerens browser og muliggør fuld integration til SharePoint.

Kendte rapporteringsværktøjer

Med Microsoft BI kan man ”out of the box” nemt komme I gang med rapportering og analyser. Excel er af Microsoft blevet et stratetisk stærkt rapporteringsværktøj.

En BI og warehouse løsning

Microsofts BI og warehouse platformen betyder at man har alle elementer til rådighed for at komme hurtigt og sikkert i mål med BI løsninger der passer til alle formål

Illustration af Microsoft BI

Microsoft BI

Microsofts BI og warehouse platform levere den fulde pakke for at opbygge fundamentet for en BI løsning som kan dække alle rapporteringsbehov.

Med Microsoft SQL server databasen findes adskillige værktøjer som løser den fulde proces med indsamling, tilretning forretningsdata op opbygning af BI modeller hvorfra analyser og rapportering kan laves.

Microsoft BI Pakke indeholder rapporteringsværktøjer som kan løse enhver form for rapporteringsbehov. Med Excel som en grundpillen kan man lave interaktive rapport løsninger der via SharePoint nemt og sikkert kan publiceres til interessenter i organisationen. Man kan lave komplekse analyser der borer sig ned i detaljerede data. Fra simple KPI præsentationer til tunge analytiske analyser i værktøjet som alle kender og føler sig hjemme i.


Microsoft BI i detaljer

Kontakt Blue Solutions

Blue Solutions tilbyder de bedste ydelser når det gælder Data Warehousing og håndtering af data. Giv os et kald på +45 7734 5832 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.