Om os – BI Konsulentfirma

Blue Solutions er økonomiafdelingens It-specialist

Blue Solutions er en It-orienteret rådgivningsvirksomhed. Arbejdende ud fra en stærk forretningsforståelse suppleret med et bredt teknisk fundament, er vi i stand til at levere ydelser inden for en række business intelligence områder.

Illustration af BI Konsulentfirma

Hvem er vi ?

Blue Solutions er et BI konsulentfirma, som leverer business intelligence løsninger til opsamling, analyse, og rapportering af ledelses- og forretningsinformation.

Vores konsulenters stærke forretningsforståelse suppleret med et bredt teknisk fundament, gør os i stand til at levere det forretningsmæssige overblik kendetegnet ved et simplificeret men stadig dynamisk udtryk. Vores store fokus på vores kunders individuelle behov betyder, at vi leverer rapporteringsløsninger, der understøtter mål, styring, og strategi. Vores ydelser udmønter sig i en automatiseret dataindsamling, fuld kontrol til kontrollere, samt mulighed for let tilgængelige online rapporter på tværs af organisationen, som økonomiafdelingen selv kan udvikle og vedligeholde uden hjælp fra hverken os eller en IT-afdeling; kort sagt en optimering og standardisering af deres økonomiafdeling.

Hvorfor vælge os ?

Hos Blue Solutions har vi en meget høj bruger- og kundetilfredshed. Vi skaber løsninger, der er baseret på vores brede it-erfaring og forretnignsforståelse og som samtidig er tilpasset til kundens mål og strategi.

Vi har fuld fokus på værdiskabelsen, de tekniske aspsekter, sammenhænge, og effekter af vores ydelser, på denne måde bruger vi vores forretningssans og tid til fordel for vores kunder. Vi er kendetegnet ved at levere produkter fuldt helt til døren, lige fra første demopræsentation til den løbende support af det implementeret produkt, noget vores nuværende kunder i høj grad værdsætter. Vores ydelser er af høj kvalitet som gennem kombinationen af vores høje it-faglighed og store forretningsforståelse fagne vidt inden for det brede spektrum af business intelligence. Denne grundighed kombineret med en ekstraordinær sans for det optimale resultat samt en total ærlighed er hjørnestenene i vores værdimæssige fundament og gør os ekstraordinært gode at samarbejde med.

Sådan arbejder vi

I Blue Solutions er vores fokus altid på kundernes individuelle behov. Vores erfaring er, at der ofte er en intern kløft mellem virksomhedens it-afdeling og økonomiafdeling.

Som BI konsulentfirma, prøver vi at bygge bro herimellem, for at optimere dataindsamlingen samtidig med, at vi skaber et simplificeret business intelligence miljø basseret på komplekse datamodeller. Vi arbejder på en Microsoft basseret platform med afsæt i Microsoft Excel og Microsoft SQL Database, dette gør at vi kan levere meget intuitive og overskuelige løsninger, som giver fuld kontrol til kontrollere samt en høj brugervenlighed. I Blue Solutions arbejder vi med det brede spektrum af Business intelligence, og de relaterede områder herfra: forecasting, budgettering, konsolidering og Dataware housing, derfor kan vi hjælpe mange typer af virksomheder med en lang række af forskellige udfordringer.


Kontakt Blue Solutions

Kontakt Blue Solutions

Blue Solutions tilbyder de bedste ydelser når det gælder Data Warehousing og håndtering af data. Giv os et kald på +45 7734 5832 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.