TimeXtender – Data Warehouse


Data warehouse håndtering med TimeXtender

Blue Solutions leverer automatiserede løsninger til at håndtere data i data warehouse miljø med TimeXtender

Hurtig transformering

Blue Solutions og TimeXtender leverer sammen hurtig transformering af komplesk data til overskuelig forretningsinformation.

Dataintegration

Ligesom Clearview, hjælper TX Financials med at integrere datainformation for at lette arbejdet for den finansielle afdeling.

Data Warehouse

Vores product TX Financials bygger på en simplificeret data wareouse process som letter interne virksomhedsprocesser.

Illustration af Data Warehouse

TimeXtender

TimeXtender er et dansk baseret software firma med speciale i Data Warehouse Automation. De har mere end ni års erfaring og opererer internationalt, hvilket har gjort dem til en ledende aktør på Data warehousing Autmation markedet.

Sammen med TimeXtender har vi hos Blue Solutions udviklet vores produkt TX Financials, som bygger på en simplificeret data warehouse proces, som letter interne virksomhedsprocesser inden for en række områder så som budgettering og konsolidering.

Vores produkt TX Financials bygger ligesom Blue Solutions Clearview på en simplificering af interne processer for at lette arbejdet for den finansielle afdeling. TX transformerer kompleks datainformation til brugbar og overskuelig forretningsinformation. Blue Solutions og TimeXtender er sammen i stand til at transformere datainformation ved en usædvanlig hurtighed og nøjagtighed, noget som vores kunder anser som en yderst stærk kompetencer, da nutidens forretningsudvikling foregår i et højt tempo.


Kontakt Blue Solutions

Kontakt Blue Solutions

Blue Solutions tilbyder de bedste ydelser når det gælder Data Warehousing og håndtering af data. Giv os et kald på +45 7734 5832 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.