XLCubed – Rapporterings Løsninger


Rapporterings løsninger med XLCubed

Blue Solutions tilbyder sammen med XLCubed rapportering målrettet mod slutbrugeren med et effektivt Excel lignende interface

Online

Med XLCubed er det muligt at publicere sine rapporter online, for let og enkel deling med resten af organisationen

Excel

XLCubed er et add-in til Excels velkendte bruger interface, programmet er derfor let for brugerne at benytte

Rapporterings Løsninger

Adskillige års udvikling har gjort det muligt for XLCubed at tilbyde et utrolig kompetent rapporterings værktøj.

Illustration af rapporterings løsninger

XLCubed

XLCubed er et britisk baseret business intelligence og software firma, der leverer en komplet rapporterings løsninger. Firmaet XLCubed er global anerkendt og har en af de førende positioner som markedsleder inden for Finansiel og Perfomance Management repportering. XLCubed er partner med Blue Solutions og sammen leverer vi ”state of the art” rapporteringsprodukt til vores kunder.

Rapporteringsværktøjet XLCubed består af to dele ”XLCubed Excel edition” og ”XLCubed web edition” og er begge tilpasset brugerne i stedet for diverse IT-afdelinger. Med hjælp fra XLCubed og Blue Solutions opsættes kuber, som tillader virksomhedens brugere et komplet og enkelt rapportopbygningsværktøj. Værktøjet kombinerer det bedste fra Excel og ”Analysis services cubes”.

XLCubed opererer på det velkendte Excel layout, som er intuitivt for brugeren, og samtidig benytter XLCubed sig også af databasestyring af data og alle de fordele denne opsætning tillader. For brugerne vil XLCubed minde meget om MS pivottabeller med mulighed for at ”slicer og dice”, men XLCubed tillader ydermere en mere dejtaljeret, dog lettere analyse af data og udarbejdelse af dashboards for lettelse af forretningsoverblikket.

XLCubed er også et værktøj som forbedrer infrastrukturen af virksomhedens rapporter, gennem XLCubed web edition. XLCubed præsenterer rapporter online eller via sharepoint, således at disse er let tilgængelige for hele organisationen. Kort sagt giver, XLCubed giver vores kunder muligheden for dynamisk at præsentere forretningsdata på en let og overskuelig måde via rapporter, det kan være både gennem almindelig Excel layout, men også muligheden for onlinevisning eller Sharepoint understøttelse.


Kontakt Blue Solutions

Kontakt Blue Solutions

Blue Solutions tilbyder de bedste ydelser når det gælder Data Warehousing og håndtering af data. Giv os et kald på +45 7734 5832 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.